- Eg tykke det er «gama» på jobb!

Det sier Arne Ketilson Homme. Han har jobbet som mekaniker over hele verden. Nå jobber han med fornybar energi i Agder Energi Vannkraft, og han elsker jobben sin!

Etter flere år som mekaniker i oljebransjen, både i Norge og langt utenfor landets grenser, lengtet Arne Ketilson Homme hjem til Setesdal.  Han ønsket seg en sikker jobb nærmere røttene sine. Han hadde også lyst til å satse på familie.

- Jeg snudde på mange måter tvert om og forlot det jeg en gang trodde var det aller mest spennende feltet jeg kunne jobbe med, til å søke mot fornybarbransjen og elektrisk spenning, forteller han.

Og legger til:

- Det var ikke noe galt med oljebransjen, men jeg lengtet etter noe mer.

Agder Energi Vannkraft ble etter hvert Arnes arbeidsgiver og der har han funnet seg veldig godt til rette. Til daglig jobber han som avdelingsleder i det som kalles Kraftverksområde Nord. Og han forteller at han har funnet sin drømmearbeidsgiver.

- Jeg jobber i en fremoverlent organisasjon som er villig til å satse på meg, sier han.

Og legger entusiastisk til noe han mener må være den absolutt beste attesten han kan gi:

- Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag.

At fornybarselskapet han er en del av også har stor betydning for resten av samfunnet er et pluss.

- Jeg føler meg rett og slett privilegert som kan jobbe med vannkraftanlegg og på den måten være med på å holde i gang samfunnet, forteller Arne.

Nå er Arne Ketilson Homme på jakt etter nye kolleger.  Han trenger både en fagarbeider maskin og en energioperatør/kraftverkstekniker. Begge stillingene vil høre hjemme i Bykle og ha hele Setesdal som arbeidsfelt. Arne ønsker seg engasjerte og innovative kolleger!

- Jeg er på jakt etter noen som synes det er interessant med vannkraft, med damanlegg og med turbiner. Noen som virkelig brenner for jobben sin, sier han.

Er dette deg?

Setesdal har mye å by på. Det er fantastisk natur som kan brukes på mange ulike måter. I tillegg er kommunen opptatt av å være på tilbudssida når det gjelder infrastruktur som for eksempel hus, barnehage og skole.

- Setesdal har alt. Her er kort avstand fra fjell og ned til kysten og sjøen, og ekstremt gode muligheter for et fantastisk friluftsliv, sier Arne.

Vil du være med å bidra til et mer fornybart samfunn? 

Jeg gleder meg til å lese DIN søknad!